2-ingrediënten platbrood

Bijna elk land kent wel zijn eigen platbrood. Denk aan pitabrood, wraps, roti, naan en zelfs pizza. Dit 2-ingrediënten platbrood gemaakt van yoghurt en zelfrijzend bakmeel is supermakkelijk om te maken. En daar hou ik van! ?

Je kunt dit platbrood als borrelhap of voorgerecht serveren met wat knoflookboter erbij (zie onderstaande tip) of Oosterse dips zoals hummus, muhammara of baba ganoush, of gebruik het naar eigen invulling zoals je het hierboven genoemde platbrood ook gebruikt.

Basisrecepten, Hartige keuken, Bijgerechten, Voor bij de borrel, Aardappelrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde