Cordon bleu

Aardappel, groente en vlees oftewel een AGV’tje eten wij bijna nooit, maar soms kan ik er echt naar verlangen. Zo’n ouderwetse cordon bleu bijvoorbeeld geserveerd met sperziebonen en een dot romige aardappelpuree. Dat is toch Hollandse kost pur sang! Die enkele keer dat ik het eet, maak ik de cordon bleu wel zelf natuurlijk. Dat is zo makkelijk. Ik laat het je zien. Kijk je mee?

Menu, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde