Onlangs kreeg ik de vraag van een lezeres of ik een recept voor aardappel anders wilde delen. Liefst in de smaak bacon ui. Natuurlijk wil ik dat! Vroeger kocht ik deze potten met kant-en-klare gratinsaus regelmatig, maar inmiddels weet ik hoe je hem zelf maakt. Het enige dat je nodig hebt is slagroom! Tijdens het gratineren in de oven dikt de slagroom in en transformeert hij tot smakelijke, romige gratinsaus. Enige dat jij hoeft te doen is wat smaakmakers toevoegen. ?
Lekker met een groene salade en gebakken kip of vis.
Menu, Ovenschotels, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Ovenrecepten, Vleesrecepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten
om 13:52
Hoef je de aardappels eerst niet voor te koken?
om 12:45
ik roerbak spitskool met spekjes en uien dat bij jou recept heerlijk bij bacon met ui