Aardappel gratins

Een leuk en lekker bijgerecht om te serveren zijn deze aardappel gratins met spinazie en ricotta. Je kunt ze van tevoren al maken en vlak voor serveren opwarmen in de oven.

Spinazie en ricotta

Spinazie en ricotta voegen een frisse en romige twist toe. De spinazie zorgt voor een hartige, gezonde toevoeging, terwijl de ricotta een zachte, en romige smaak geeft.

Van tevoren maken

Je kunt deze aardappel gratins van tevoren al maken en weer opwarmen in de oven, circa 10 minuten op 180 graden.

Variatie

In plaats van ricotta kun je ook 75 g geraspte Grúyère, of Goudse (jong)belegen toevoegen. Of laat de kaas achterwege, dat kan ook prima.

Aardappel gratins

Kerstrecepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde