Ingrediënten
- 1 knoflookteen, gepeld en gehalveerd
- 600 g voorgekookte aardappelschijfjes
- Paprikapoeder
- Oregano
- 1 grote ui, in halve ringen
- Olijfolie om in te bakken
- 5 eieren, losgeklopt
- Bosje bieslook, fijngesneden
Nodig
- Ovenschaal van ca. 28 cm.
Aardappel tortilla ovenschotel. Een leuke variant op de klassieke, Spaanse aardappeltortilla is deze aardappel tortilla ovenschotel. Een heerlijke ovenschotel met gebakken aardappelschijfjes en ei. Lekker als onderdeel van het hoofdgerecht met een stukje vis, kip of vlees en groenten erbij. Voor dit recept heb je geen pan nodig. De oven doet al het werk!
Wereldgerechten, Spaanse recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Ook lekker om een in stukken gesneden courgette en/of paprika toe te voegen. Bak gelijk met de aardappel en ui mee. Je kunt ook wat geraspte kaas over de schotel strooien.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie