Aardappelmousseline met biefstuk en snijbonen

Ella-Marie at deze aardappelmousseline (een chic woord voor hele romige aardappelpuree) met malse biefstuk en vleesjus vorig jaar toen we op vakantie waren in de Dordogne in Frankrijk. Het was het hoofdgerecht van haar kindermenu! Ze at haar vingers erbij op, zo lekker vond ze het. 

Ik maak dit gerecht nu thuis als we iets te vieren hebben of als we zin hebben om onszelf eens lekker te verwennen. De snijbonen en cherrytomaten heb ik toegevoegd voor wat vitamientjes en kleur, maar dit kun je aanpassen naar eigen smaak. Knapperige broccoli of sperziebonen, dubbelgedopte tuinbonen, zacht gesmoorde witlof of gestoofde andijvie; het smaakt er allemaal bij.

Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde