Ingrediënten
- 500 g vastkokende aardappels, geschild en in kleine blokjes
- 2 middelgrote zoetzure augurken, in kleine blokjes
- 2 à 3 el crème fraîche
- 1 tl gedroogde dille
- Paar sprietjes bieslook, fijngeknipt
Deze aardappelsalade is heerlijk romig door de crème fraîche. Het kleingesneden augurkje zorgt voor een lekkere bite en een frisse smaak. Ook verse tuinkruiden mogen niet ontbreken! Ik gebruik dille en bieslook, die passen hier heerlijk bij. Enjoy!
Themarecepten, Barbecuerecepten, Picknickrecepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Kook de aardappels beetgaar in licht gezouten kokend water en giet ze af. Spoel af met koud water en laat ze uitlekken.
Meng de aardappels in een kom met de overige ingrediënten — bepaal de hoeveelheid crème fraîche naar eigen smaak — en breng op smaak met zout en peper uit de molen.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie