Ingrediënten
- 30 g ongezouten roomboter
- 300 g boerenkool, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, gepeld en uitgeperst
- 50 – 100 ml runderbouillon (ik gebruikte een restje fond, dat geeft veel smaak!)
- 1 grote ui, in halve ringen
- 4 grote vastkokende aardappels, geschild en in halve, dunne plakjes
- 1/2 rookworst, in blokjes gesneden
- 6 eieren
- Olijf-, of zonnebloemolie om in te bakken
om 19:19
Lekker gerecht!!! Het is alleen geen tortilla maar een omelet XD!!!
om 19:27
Lekker gerecht!!!
om 19:28
Het is een normale tortilla en geen mexicaanse tortilla. Excuses ik was een beetje verward. Mijn vrouw is net bij me weg
om 16:18
Vandaag voor het eerst een tortilla gemaakt en het was superlekker. Mede dankzij de mooie foto’s ook goed gelukt
om 09:58
Goedemorgen,
Zou ik voor dit recept ook kant en klare geschilde voorgekookte aarsappelschijfjes kunnen gebruiken? Dan hoeven ze denk ik niet gebakken te worden?
om 12:05
Hoi Margot, dat kan maar ik denk dat het resultaat een stuk minder lekker is.