Ingrediënten
- 250 g aardbeien
- 1 bak vanilleroomijs
- 1 bak aardbeienroomijs (alleen vanilleroomijs kan ook)
- 1 bus slagroom
- Fles aardbeiensaus
- Wafeltjes voor garnering (ik had een wafeltje klaarliggen maar vergat hem!)
- Nogatine
Nodig
- 4 mooie ijsglazen
Aardbeien coupe. Een heerlijk dessert op een warme zomerdag. Deze aardbeien coupe is gevuld met romig vanille- en aardbeienijs, friszoete (Hollandse!) aardbeien, aardbeiensaus en slagroom. Je maakt het af met een wafeltje (die ik had klaarliggen maar vergat) en krokante nogatine. Gemaakt in 5 minuten tijd en op en top verwennerij!
Ik ben absoluut team makkelijk en snel dus kies ik voor een fles kant-en-klare aardbeiensaus en een bus slagroom. Wil je dit heerlijke toetje helemaal zelf maken, dan kun je de aardbeiensaus uit dit recept gebruiken en zelf slagroom kloppen. Zelf ijs maken? Dit zelfgemaakte aardbeienroomijs is the bomb!
Op zoek naar meer lekkere toetjes? Hier vind je ze allemaal op een rij!
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Tip! Slagroom uit een spuitbus zakt heel snel in. Meteen serveren dus als je de toef hebt gespoten! Je kunt natuurlijk ook zelf slagroom stijfkloppen en met behulp van een spuitzak en spuitmond een mooie toef spuiten.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie