Aardbeien kwarktaart met koekjesbodem

Hoewel er al meerdere recepten op KL staan voor aardbeienkwarktaart is er al ruimte voor meer. Dit keer maak ik een heerlijke aardbeien kwarktaart met koekbodem! Voor het beste resultaat laat je de kwarktaart een nacht opstijven in de koelkast, dus denk eraan dat je hem al een dag voor serveren maakt.

Update! Het recept is inmiddels iets aangepast. Zo heb ik de Maria biscuits vervangen door spritsen (vind ik lekkerder) en een blaadje gelatine minder gebruikt. Ook heb ik de hoeveelheid fruit iets verhoogd en de hoeveelheid suiker iets verlaagd.

Tip! Als je een intensere rode kleur wilt kun je 200 gram aardbeien in dit recept vervangen door (diepvries)frambozen.

Menu, Seizoensrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Hollandse recepten, Moederdag recepten, Valentijnsrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(8 stemmen)
Eén reactie

Deel je reactie

  1. Elisa

    Deze gisteren gemaakt. De kwark is heerlijk. Ik heb wat minder suiker gebruikt en dat kan prima, is zoet genoeg. Als bodem had ik digestive biscuits, maar dat wordt wat slof. Volgende keer maria biscuits 😉

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde