Deze aardbeiengebakjes zijn een echte traktatie en heel makkelijk om te maken. De bodem van bladerdeeg suikerschelpen is ingesmeerd met een dun laagje witte chocolade, gevuld met mascarponeroom en afgetopt met zoete aardbeien en aardbeiensaus.
Aardbeiengebakjes
Voor de bodem van deze aardbeiengebakjes gebruik ik kant-en-klare bladerdeeg suikerschelpen. Aan de binnenkant smeer ik ze in met een dun laagje gesmolten witte chocolade. Dit voorkomt dat de vulling in de bodem trekt en zacht wordt en geeft tevens een lekkere smaak. De romige vulling maak je van mascarpone en geklopte slagroom gezoet met een beetje suiker. Je maakt het smulfeest compleet met verse, zoete aardbeien en aardbeiensaus.
Soortgelijke recepten met aardbeien
Lenterecepten, Zomerrecepten, Moederdag recepten, Valentijnsrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten
Deel je reactie