Aardbeiengebakjes

Deze aardbeiengebakjes zijn een echte traktatie en heel makkelijk om te maken. De bodem van bladerdeeg suikerschelpen is ingesmeerd met een dun laagje witte chocolade, gevuld met mascarponeroom en afgetopt met zoete aardbeien en aardbeiensaus.

Aardbeiengebakjes

Voor de bodem van deze aardbeiengebakjes gebruik ik kant-en-klare bladerdeeg suikerschelpen. Aan de binnenkant smeer ik ze in met een dun laagje gesmolten witte chocolade. Dit voorkomt dat de vulling in de bodem trekt en zacht wordt en geeft tevens een lekkere smaak. De romige vulling maak je van mascarpone en geklopte slagroom gezoet met een beetje suiker. Je maakt het smulfeest compleet met verse, zoete aardbeien en aardbeiensaus.

Aardbeiengebakjes

Soortgelijke recepten met aardbeien

Aardbeiengebakjes

Lenterecepten, Zomerrecepten, Moederdag recepten, Valentijnsrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde