Aardbeiengebakjes

Deze aardbeiengebakjes zijn een echte traktatie en heel makkelijk om te maken. De bodem van bladerdeeg suikerschelpen is ingesmeerd met een dun laagje witte chocolade, gevuld met mascarponeroom en afgetopt met zoete aardbeien en aardbeiensaus.

Aardbeiengebakjes

Voor de bodem van deze aardbeiengebakjes gebruik ik kant-en-klare bladerdeeg suikerschelpen. Aan de binnenkant smeer ik ze in met een dun laagje gesmolten witte chocolade. Dit voorkomt dat de vulling in de bodem trekt en zacht wordt en geeft tevens een lekkere smaak. De romige vulling maak je van mascarpone en geklopte slagroom gezoet met een beetje suiker. Je maakt het smulfeest compleet met verse, zoete aardbeien en aardbeiensaus.

Aardbeiengebakjes

Soortgelijke recepten met aardbeien

Aardbeiengebakjes

Lenterecepten, Zomerrecepten, Moederdag recepten, Valentijnsrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close