Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Achter de schermen week 37
Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!
Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!
Maandag
Er staat een restje coq au vin op het menu.
Dinsdag
Ik duik de keuken in en maak twee nieuwe recepten: preirolletjes met ham en kaassaus en de lekkerste appelcake ooit!
Ja, dat durf ik rustig te zeggen. Wacht maar totdat je hem proeft! 🙂
Johan zit weer een aantal dagen in Groningen voor zijn werk, dus El en ik zijn met z’n tweetjes. Als El ’s middags uit school komt, vermaken we ons lekker in de tuin. Nog even genieten van het (waarschijnlijk) laatste zomerweer. Omdat ik door mijn leesvoer heen ben, heb ik mezelf een boek van Johan toegeëigend. Yep, wij zijn dol op Bond.
’s Avonds eten El en ik de preirolletjes met grof gestampte krieltjes erbij. Lekker!
Woensdag
Oeps. Appelcake als lunch! Anders komt ‘ie nooit op natuurlijk, zonder hulp van papa.
Voor het avondeten gooi ik friet en vissticks in de oven. Het is zo warm en benauwd buiten dat El en ik het binnen opeten. Pffff …
Donderdag
Laura (dé bakkonining van Nederland!) van Laura’s Bakery heeft het bakboek Het Basisbakboek geschreven en vanmiddag is de perslancering. Ik mag erbij zijn. Het Basisbakboek staat bomvol zalige zoete basisrecepten die iedereen kan maken. Ik ga snel een recept uit haar boek maken en met je delen. Heb er nu al zin in!
Omdat ik laat thuis ben, eet Ella-Marie ’s avonds bij mijn schoonouders. Ik heb geen zin meer om voor mezelf te koken en warm een aantal preirolletjes op. Helemaal prima.
Vrijdag
Ik heb afgelopen week nogal wat foodpost ontvangen en maak de balans op.
Johan komt weer thuis uit Groningen en heeft zin in pasta. Ik maak pasta carbonara omdat ik daar alles voor in huis heb.
Zaterdag
Het hele weekend staat Tiel in het teken van het Fruitcorso. Beregezellig!
’s Avonds eten we pizza! 🙂
Zondag
Ella-Marie is verkouden dus we houden ons vandaag een beetje rustig. El helpt me met het schoonmaken van de sperziebonen en krieltjes. Samen met een lekkere beenham gaan die vanavond in de oven.
Dat was het weer voor deze week.
om 08:21
Een leuke gezellige mooie en bovenal lekkere week gehad.