Ingrediënten
- 3 flinke el mayonaise
- 2 ansjovisfilets (blikje op olie)
- 1 teen knoflook
- 2 takjes platte peterselie
Enige tijd geleden streken wij neer op een terrasje voor een hapje en drankje. We bestelden een tapasplankje waar een verrukkelijk smeersel bij zat voor op het brood. Eenmaal thuis ging ik direct aan de slag om het zelf te maken. Deze ansjovismayonaise met knoflook is het resultaat. Heerlijk bij de borrel om op stokbrood te smeren, smeer op een club sandwich of roer hem door je pastasalade. Het kan allemaal!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Prak de ansjovisfilets fijn met een vork. Pel de knoflook en pers de knoflook uit boven de mayonaise. Hak de peterselie fijn. Roer de knoflook, ansjovis en peterselie door de mayonaise.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie