Ingrediënten
- Flinke handvol ijsblokjes
- 1 deel Aperol
- 1/2 deel cranberrysap
- 2 delen Prosecco
- 1/2 deel spa rood
- 1 schijfje sinaasappel
- 1 takje rozemarijn
Verder nodig
- Wijnglas voor rode wijn
- Rietje
Van feestelijke aperitief drankjes kun je nooit genoeg recepten hebben toch? Daarom deel ik op de valreep nog deze Aperol Spritz met cranberrysap en rozemarijn! Nu ben ik ook al dol op de gewone aperol spritz die me terugvoert naar het zonnige Italië, maar deze variant smaakt juist heerlijk in de winter!
Serveer als aperitief voorafgaand aan het kerstdiner (mocht je alle ingrediënten in huis hebben hiervoor dan zeg ik: “doen!”) of serveer als feestelijke cocktail op oudejaarsavond.
Seizoensrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Winterrecepten, Italiaanse recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Drankrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Doe het ijs in het wijnglas en overgiet met de Aperol, cranberrysap, Prosecco en spa rood. Garneer met het schijfje sinaasappel en het takje rozemarijn.
Zet een rietje in het glas en geniet van je winterse Aperol Spritz!
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie