Appelcake met kaneelsuiker

Snel iets lekkers bakken als je onverwachts visite krijgt, of gewoon om jezelf te verwennen? Een cake is altijd goed. Deze appelcake met kaneelsuiker is snel gemaakt en iedereen is er dol op. Een heerlijke versnapering bij een kopje thee, maar lauwwarm geserveerd als dessert met een bolletje vanilleroomijs ook niet te versmaden.

Herfstrecepten, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(14 stemmen)
3 reacties

Deel je reactie

  1. blank Marieke

    Heb je tips zodat de cake niet in de vorm blijft plakken? Dat heb ik namelijk altijd als er appel in zit.

    1. Goed invetten met boter en bestuiven met bloem. Overtollige bloem eruit kloppen en dan beslag erin. Dat werkt bij mij het beste! 🙂

      1. blank E. Sanders

        Bakpapier in cakeblik doen en de zijkanten insmeren met boter.
        Gaat altijd prima bij mij!
        En Annemiek? Ik heb je familie recepten boek ontvangen…prachtig mooi!!!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close