Aspergequiche met zalm

Zolang de witte asperge vers verkrijgbaar is wil ik ervan genieten. Dit keer maak ik een hartige taart met het witte goud, namelijk een aspergequiche met verse zalm. Een heerlijk verfijnd gerecht met klassieke smaken.

Je kunt deze quiche (lauw)warm eten als hoofdgerecht — lekker met een salade erbij —, maar ook lauwwarm of koud serveren bij een buffet.

Lenterecepten, Seizoensrecepten, Themarecepten, Paasrecepten, Hoofdgerechten, Visrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
4 reacties

Deel je reactie

  1. Hennie Terwal

    Kan je ook groene asperges gebruiken?
    Ik woon in Tasmanië en wij kweken geen witte asperges 😉

    1. Jazeker Hennie, dat kan! 🙂

  2. Jessica

    Zou dit recept ook kunnen met bladerdeeg ipv taartdeeg?

    1. Ja hoor, dat kan zeker!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde