Aubergine ovenschotel met mozzarella

Deze aubergine ovenschotel met tomatensaus, mozzarella en parmezaan zet ik regelmatig op tafel. Het is een heel makkelijk recept om te maken. Je kunt hem tot en met stap 4 van de bereiding hieronder voorbereiden zodat je hem ’s avonds zo de oven in kunt schuiven.

Heerlijk om te serveren met een salade en wat knapperig brood, maar je kunt er ook pasta of gebakken aardappels bij serveren.

Ovenschotels, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Koolhydraatarme recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Huib

    Ik heb dit gerecht vandaag gemaakt. Het was heerlijk met tagliatelle en een salade van komkommer, tomaat, ui en mozzarella.
    Zeker een aanrader om het vaker te bereiden.

    1. Leuk om te horen dat het heeft gesmaakt Huib! Die salade erbij klinkt ook goed. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde