Ingrediënten
- 1 bagel
- 2 el Philadelphia roomkaas
- 1 el crème fraîche
- Verse bieslook
- Zout en peper uit de molen
- 2 plakken gerookte zalm
- Paar slablaadjes
- 1/4 rode ui, in ringen gesneden
Deze belegde bagel met gerookte zalm en zelfgemaakte bieslookroomkaas is het perfecte lunchgerecht!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Verwarm de bagel zoals omschreven staat op de verpakking. Roer de roomkaas, crème fraîche en bieslook door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Snijd de bagel doormidden en besmeer beide helften met de bieslookroomkaas. Beleg de onderste helft van de bagel met sla, zalm en rode ui en leg de bovenkant van de bagel erbovenop.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie