Bami goreng met kip

Deze bami goreng met groenten en gemarineerde kip is makkelijk te maken en staat snel op tafel. Als je de bami al een dag van tevoren kookt en de kip een dag van tevoren marineert, zet je dit gerecht op moment suprême binnen 10 minuten op tafel. Weinig tijd om te koken is nu geen excuus meer! 🙂

Tip! Maak een extra grote pan bami. Wat overblijft bak je de volgende dag opnieuw op in de koekenpan. Dan smaakt hij stiekem nog lekkerder!

Zie ook onderstaande tips!

Hoofdgerechten, Kiprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(15 stemmen)
9 reacties

Deel je reactie

  1. Marit

    Lekker hoor, maar wanneer voeg je de andere helft van de knoflook toe?

    1. Jasses, die was ik ook vergeten zie ik. Nu staat het erbij! 🙂

    2. nicole

      zoals altijd weer heerlijk!

      1. Leuk om te horen Nicole! 🙂

        1. Y.M.

          Super lekker recept.

        2. Rien

          Uiteraard eerst groetjes uit Tiel.
          Vandaag weer gegeten, soms moeten we vanwege werk tussen de middag eten. Dit is makkelijk te doen vooral als ik de bami de dag tevoren even kook. Ik zet dan ook de kip in de marinade, dan is het de volgende dag smullen hoor. Bedankt voor alle receptjes…

          1. Hoi Rien, het is idd slim om alvast het een en ander voor te bereiden. De bami die je overhoudt kun je de volgende dag weer opbakken in de wok of koekenpan. Dat is ook erg lekker! Leuk om te horen dat het smaakt. 🙂 Groetjes terug van de andere kant! 🙂

  2. anto

    Wordt de kipfilet wel gaar als je deze pas op het laatst toe voegt??

    1. Ik was een stap vergeten! Dankjewel voor je oplettendheid, ik heb het nu aangepast in de bereiding.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde