Ingrediënten
- 300 g bami
- 400 g magere filetlapjes, in reepjes gesneden
- 200 g bimi (broccoli kan ook)
- 1 kleine winterwortel, geschild en in schuine plakjes gesneden
- 2 paprika’s, zaadlijst verwijderd en in repen gesneden
- 4 el zoete chilisaus
- 1 el sojasaus
- 1/2 limoen, alleen het sap
- 125 g taugé
- 1 bosje bosui, schuin fijngesneden
- 4 el ongezouten cashewnoten, grof gehakt
- Zonnebloemolie
Nodig
- Wokpan
om 16:45
Waar kan ik bimi kopen? Zie het nooit in de supermarkt.
om 09:31
Bimi is idd niet altijd even goed verkrijgbaar. Je kunt het eventueel vervangen door broccoli.
om 10:46
Per abuis een 1 ster rating gegeven. Sorry!!!! Ik bedoelde namelijk 5 sterren! Zo lekker dit. Ga ik vaker maken. Heerlijk;))
om 13:16
Hoi Christine, kan gebeuren hoor. 🙂 Leuk om te horen dat het zo goed in de smaak valt!
om 17:13
Ik heb verschillende bamirecepten, maar deze komt er bij! Heerlijk gegeten!
om 20:18
Superleuk om te horen Conny! 🙂
om 17:49
Gebruik je Thaise chilisaus of de chilisaus die ook bij de loempiakraam staat?
om 20:18
Ik heb altijd de zoete chilisaus van Go Tan.
om 12:28
Wat is bimi?
En waar kan ik dat kopen . Groet Marianne van Ekeren
om 12:55
Hoi Marianne, bimi (ook wel aspergebroccoli genoemd) is het slankere zusje van de broccoli. Perfect om te roerbakken. Je vindt hem gewoon in de supermarkt.