Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet een cakeblik in met boter en bekleed de bodem en randen met bakpapier.
Roer het zelfrijzend bakmeel, het zout en de suiker in een kom door elkaar.
Roer in een andere kom de bananen en eieren door elkaar. Roer met een garde het banaan-eimengsel door de droge ingrediënten. Spatel tot slot de gesmolten boter door het beslag, gevolgd door de frambozen en chocolade.
Giet het beslag in de cakevorm (van een vierde banaan sneed ik twee lange plakken om bovenop de cake te leggen) en bak 65 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat 10 minuten afkoelen op een rooster. Stort de cake uit de vorm en laat verder afkoelen op het rooster.
om 22:30
Hallo, bedankt om het recept te delen! Zou ik havermout kunnen gebruiken in dit recept?
Alvast bedankt.
om 08:57
Hoi, bedoel je als extra ingrediënt of als vervanging van iets…?