Bananenbrood met roomkaasglazuur en paaseitjes

Op de valreep heb ik nog een lekkere paascake voor je klaarstaan, namelijk dit bananenbrood met roomkaasglazuur en paaseitjes. Makkelijk om te maken en heerlijk.

Gemarmerd bananenbrood

Het bananenbrood met roomkaasglazuur wordt extra lekker door het cakebeslag te marmeren. Dat doe je heel eenvoudig door de helft van het cakebeslag te mengen met cacao en de twee kleuren beslag in de vorm te marmeren. De topping van roomkaasglazuur en paaseitjes maken er tot slot een feestelijke paascake van.

Paasrecepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(4 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde