Barbecue pulled chicken

Deze barbecue pulled chicken is heerlijk en supermakkelijk om zelf te maken. In dit recept geef ik je twee bereidingen, voor in de slowcooker en in de oven! Geen idee waar je pulled chicken allemaal voor kunt gebruiken? Nou, de keuze is reuze!

Zo smaakt deze barbecue pulled chicken heerlijk op een bolletje (hard of zacht) met wat koolsalade, verwerkt in een loaded nacho schotel, op een pizza, in een salade, of serveer gewoon met een pieper en wat lekkere groentes.

Heb je wat kip over? Geen probleem, barbecue pulled chicken kun je prima invriezen. 

Basisrecepten, Hartige keuken, Themarecepten, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Mannenvoer, Slowcooker, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Ovenrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
11 reacties

Deel je reactie

  1. Miki Monique

    Alle ingrediënten in de braadpan behalve de BBQ saus… toch?
    Want later schrijf je …mengen met een deel BBQ saus?

    1. Hoi Miki, ik heb het aangepast, zo moet het duidelijk zijn denk ik. 🙂 Inderdaad mengen in de pan met de barbecuesaus. Later voeg je nog een klein beetje extra barbecuesaus toe.

  2. Leo

    Vandaag gemaakt op de buitenkeuken op de camping. Erg lekker.

  3. Bertina

    Welke bbqsaus heb je gebruikt, zijn zo veel soorten.

    1. Het kan in principe met elke barbecuesaus. Gebruik gewoon degene die jezelf het lekkerst vindt.

      1. Agnes

        Goedenavond,
        Als ik een dubbele hoeveelheid maak moet de slowcooker tijd dan langer?
        Alvast bedankt voor de reactie
        Mvg Agnes

        1. De bereidingstijd blijft in principe hetzelfde Agnes.

  4. marbia

    Vandaag gemaakt in de Crockpot Express op de slowcook functie, dit is een blijvertje!
    Wat is dit lekker!

    1. Superleuk om te horen dat het gesmaakt heeft! 🙂

      1. Nicoline

        In de oven gemaakt in een braadpan. Deed het goed op een zacht bolletje met wat coleslaw eronder op de verjaardag! Heerlijk! Om het geheel smeuïg te krijgen toch best wel wat vocht en saus nog toe moeten voegen. Volgende keer ga ik beetje meer sambal en ketjap/soysaus erdoor doen, denk dat ik m dan nog lekkerder vind!

        1. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Nicoline. 🙂 Iets meer saus/vocht toevoegen kan natuurlijk altijd.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde