Basisrecept hollandaisesaus

Hollandaisesaus kun je kant-en-klaar in de winkel kopen maar het is net zo makkelijk om hem zelf te maken. De meeste ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis. Je kunt zelfgemaakte hollandaisesaus later niet opnieuw opwarmen, omdat hij dan gaat schiften. Maak hem dus op het allerlaatste moment en serveer direct. Hollandaisesaus smaakt heerlijk bij gekookte asperges, bloemkool en vis en is een essentieel onderdeel van de klassieke eggs benedict: de ontbijtfavoriet van manlief en mij.

Basisrecepten, Hartige keuken, Sauzen en dips, Themarecepten, Wereldgerechten, Franse recepten, Paasrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde