Basisrecept sushirijst

Wij zijn dol op sushi en zetten het regelmatig op tafel. Heel soms koop ik wel eens een sushiverpakking in de winkel, maar meestal maken we de sushi zelf. Dat is een stuk voordeliger en je kunt zelf de vulling bepalen. Moeilijk is het helemaal niet om sushi te maken, je hebt alleen een beetje geduld nodig omdat de sushirijst afgekoeld moet zijn voordat je hem kunt verwerken. In totaal ben je ongeveer een uurtje bezig (met afkoelen erbij) voordat je de sushi kunt gaan maken. Het maken van de sushirollen is zo gebeurd, zeker met de sushimaker (bazooka); hiermee maak je in een handomdraai de perfecte sushirol.

Basisrecepten, Hartige keuken, Wereldgerechten, Aziatische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde