Beef teriyaki

Deze beef teriyaki is favoriet bij dochterlief. Niet zo gek, want de smaken zijn licht en tegelijkertijd complex en verfijnd. Het loont absoluut de moeite om zelf teriyakisaus te maken. Dat is gebeurd in 5 minuten en veel lekkerder dan de kant-en-klare variant. Bovendien kun je dan zelf bepalen hoe zoet je hem maakt. Ik serveer de beef teriyaki graag met rijst omdat je de teriyakisaus dan lekker door je rijst kan roeren. Verder voeg ik asperge-broccoli toe en rode paprika vanwege de kleur en een heerlijke bite. 

Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Tanjakr

    Heerlijk miste alleen wat peper en zout. En Varkenshaas is ook een goed idee zeg.

  2. Vanessa

    Gisteren gemaakt. In plaats van biefstuk heb ik varkenshaas gebruikt. Was ZO maar oh ZO lekker. Dank je wel voor her recept.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde