Ingrediënten
- 250 g beenham
- 2 eieren
- 1 el mayonaise
- 2 el crème fraîche
- 2 tl milde (grove) mosterd
- 1 grote zoetzure augurk + 2 el augurkennat
- 2 tl gedroogde peterselie (vers kan ook, gebruik dan 2 el)
Wij zijn dol op een knapperig stokbroodje bij de borrel of lunch, besmeerd met een smeuïge (borrel)salade. Deze beenhamsalade met ei en frisse augurk is een aanrader! In een handomdraai gemaakt met maar een paar ingrediënten.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 15:17
Hoelang kan je dit bewaren? ☺️
om 11:49
Dat hangt af van de houdbaarheidsdatum van de ham.
om 12:33
Kan ik ook iets anders toevoegen ipv crème fraîche? Ivm lactose intolerantie en de lactosevrije versie is niet altijd vindbaar in de supermarkt. ?