Ingrediënten
- 10 appels (wij gebruiken een mix van goudreinet en elstar)
- 1 pakje roomboter bladerdeeg (diepvries)
- 2 zakjes vanillesuiker
- Boerenjongens of rozijnen
- Kaneelpoeder
- 1 losgeklopt ei
- Klont roomboter
- Rietsuiker
Alweer een jaar voorbij, een jaar ouder en alweer 2 maanden zijn verstreken sinds ik met KeukenLiefde begon. Wat vliegt de tijd toch voorbij. Gelukkig vond ik toch nog even tijd om deze heerlijke Betuwse appelflappen te bakken, want die mogen morgen op Oudjaarsdag natuurlijk niet ontbreken!
Hollandse recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Sinterklaas recepten, Zoete recepten, Gebakrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie