Beurre Café de Paris

Beurre Café de Paris is een klassieke, licht pittige kruidenboter die heerlijk smaakt bij een mooi stuk gegrilde entrecote, ribeye of biefstuk. Of leg een plakje Café de Paris boter op de gebakken champignons. Er gaan behoorlijk wat ingrediënten in de boter, maar wees gerust, het is makkelijk en snel om te maken.

Beurre Café de Paris

Beurre Café de Paris

Basisrecepten, Barbecuerecepten, Bijgerechten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
8 reacties

Deel je reactie

  1. Alien

    Heb je hier ook een vegetarische variant van?

    1. Zie de reactie hieronder! 🙂

  2. Alleen nog even een vervanging voor de kleine dode visjes vinden. In plaats van boter nemen we roombEter, want dat is VET beter (lol) en dan is ie lekker veganistisch.

    1. Je kunt de ansjovis ook gewoon achterwege laten hoor, je hoeft ze niet te vervangen. 😉 En verder lekker je eigen variatie maken klinkt goed!

  3. Anita

    Ik heb net per ongeluk op 3 sterren geduwd, terwijl ik eigenlijk wilde vragen hoelang het houdbaar in de koelkast is.

    1. Jenny

      Ik had zojuist hetzelfde en dacht dan geef ik er wel meer maar ook dat lukte niet.

      1. Hoi Jenny, ik heb in het recept bij de bereiding erbij gezet hoelang je hem kunt bewaren! Ongeveer een week in de koelkast.

    2. Hoi Anita, je kunt de boter ongeveer een week in de koelkast bewaren. Misschien ook langer, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Bij mij was hij na een week nog goed.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde