Ingrediënten
- 250 g ongezouten boter (op kamertemperatuur)
- 1 sjalot, fijngehakt
- 2 knoflookteentjes, uitgeperst
- 2 ansjovisfilets, fijngehakt
- 1 tl Dijonmosterd
- 1 tl ketchup
- 1 tl citroensap
- 1 tl kappertjes, fijngehakt
- 1 el peterselie, fijngehakt
- 1 el dragon, fijngehakt
- 1 el bieslook, fijngehakt
- 1/2 tl paprikapoeder
- 1/2 tl kerriepoeder
- 1/2 tl cayennepeper
om 18:26
Heb je hier ook een vegetarische variant van?
om 13:47
Zie de reactie hieronder! 🙂
om 13:44
Alleen nog even een vervanging voor de kleine dode visjes vinden. In plaats van boter nemen we roombEter, want dat is VET beter (lol) en dan is ie lekker veganistisch.
om 13:46
Je kunt de ansjovis ook gewoon achterwege laten hoor, je hoeft ze niet te vervangen. 😉 En verder lekker je eigen variatie maken klinkt goed!
om 13:52
Ik heb net per ongeluk op 3 sterren geduwd, terwijl ik eigenlijk wilde vragen hoelang het houdbaar in de koelkast is.
om 16:56
Ik had zojuist hetzelfde en dacht dan geef ik er wel meer maar ook dat lukte niet.
om 13:12
Hoi Jenny, ik heb in het recept bij de bereiding erbij gezet hoelang je hem kunt bewaren! Ongeveer een week in de koelkast.
om 13:10
Hoi Anita, je kunt de boter ongeveer een week in de koelkast bewaren. Misschien ook langer, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Bij mij was hij na een week nog goed.