Bereiding
- Verhit een grote koekenpan met wat olijfolie en fruit de ui en knoflook op laag vuur tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt en de bouillonblokjes toe en zet het vuur hoger. Bak het gehakt rul. Voeg het water en de kookroom toe en breng aan de kook. Laat de saus 5 minuten zachtjes pruttelen.
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal in met boter of olie.
- Verdeel een laagje gehaktsaus over de ovenschaal, gevolgd door een laagje bieten. Bedek met lasagnebladen. Herhaal deze lagen nog twee keer tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje gehaktsaus en bestrooi met de geraspte kaas.
- Bak de bietenlasagne met gehakt 30 minuten in het midden van de oven, of tot de bovenkant goudbruin is. Serveer met verse dille of peterselie.
Vind je dit een leuk recept, of heb je een vraag? Laat hieronder een reactie achter en beoordeel het recept met sterren. Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van het resultaat deelt op Instagram of Facebook met #keukenliefde of tag @keukenliefde.
Deel je reactie