Bitterballen met kaas en bier

Tijdens de feestdagen eind vorig jaar zag ik bij de Lidl kaas-bierbitterballen in het vriesvak liggen. Ik ben dol op bitterballen én kaasgek dus deze variant klonk als muziek in mijn oren. Ze stelden niet teleur, ik vond ze heerlijk! Omdat de bitterballen maar tijdelijk verkrijgbaar waren besloot ik een zelfgemaakte variant te maken. Deze bitterballen hebben een heerlijke ragoutvulling met kaas en bier. Ze zijn makkelijk om te maken en heerlijk als borrelhapje. Probeer ze zelf en laat me weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd!

Themarecepten, Mannenvoer, Oranjerecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(7 stemmen)
7 reacties

Deel je reactie

  1. Ayla

    Kan ik dit recept ook van tevoren klaar maken ? Zo ja op welk moment invriezen ( voor het paneren, voor het frituren of daarna ) ? Alvast bedankt.

    1. Je kunt de bitterballen prima invriezen voordat je ze frituurt.

  2. Arienne

    Wat doe je met het bier? Opdrinken?

    1. Oeps! Staat erbij nu! 🙂

      1. Ingeborg

        Kan je deze ook in de airfryer bakken?

        1. Wel om later (na het frituren) opnieuw op te warmen, maar niet om de eerste keer in af te bakken. Dan worden ze niet bruin.

          1. Yeskiss

            Ok, bedankt

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde