Black Angus broodje hamburger

Vorige week werd mijn broer 39 jaren jong. Een mooie gelegenheid dus voor een feestje. En aangezien mijn broer niet vies is van een goed stuk vlees en ook niet zo veel op heeft met liflafjes, besloot ik de ultieme broodjes hamburger te maken van Black Angus ribeye. Ik bestelde het vlees bij de slager die het voor mijn ogen door de vleesmolen haalde. En voor de ultieme smaakbeleving ging dit mooie vlees thuis op de Weber. Jummie!

Themarecepten, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Barbecuerecepten, Mannenvoer, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
4 reacties

Deel je reactie

  1. p.campfens

    hallo, even een opmerking.
    als je een ribeye laat draaien om een hamburger te maken getuigd van onkunde ten top.
    sorry als slager krijg ik hier een heel raar gevoel van dit is het zelfde als een ossenhaas te laten draaien tot een ossenhaasburger.
    sorry het moest er even uit!

    1. Bedankt voor je reactie slager! Er moet wel een beetje vet aan een burger zitten, dus die ossenhaasburger valt af. Ossenhaas eet ik liever zo, of maal (pardon: snijd) ik fijn voor filet americain. Vraag me nu trouwens wel af waar slagers hun filet van maken…

  2. Claudia

    ziet er heerlijk uit, goed idee voor n makkelijke maaltijd in t weekend. En ja… black angus is wat ons betreft toch wel 1 van de betere soorten rundvlees (wij halen dit regelmatig in Leur – direct bij de boer)

    1. Het is inderdaad bijzonder smaakvol vlees Claudia. Beslist een aanrader!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde