Ingrediënten
- 4 plakjes roomboterbladerdeeg
- 4 plakken Parmaham
- 1/2 bol mozzarella
- 4 blaadjes basilicum
- 1/2 perzik, pit verwijderd en in plakken
- 1 el geschaafde amandelen
Verder nodig
- Vel bakpapier
Zin in een lekkere lunch of snackje tussendoor? Met bladerdeeg maak je in een handomdraai een lekker hapje. Dit bladerdeeg hapje met mozzarella, Parmaham en perzik is een aanrader!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Verwarm de oven (onder- en bovenwarmte) voor op 225 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
Let het bladerdeeg op het bakblik en laat ontdooien. Beleg elk plakje bladerdeeg met een plak Parmaham, een plakje mozzarella, een plakje perzik en een blaadje basilicum. Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk het bladerdeeg dun met wat water. Bestrooi met de geschaafde amandelen.
Bak in het midden van de oven circa 15 minuten, of tot het bladerdeeg goudbruin is.
Serveer direct.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie