Ingrediënten
- 16 stuks mini knakworstjes (blikje)
- 4 vellen bladerdeeg
- 1 ei, losgeklopt
- Ketchup om erbij te serveren
Nodig
- Bakblik met bakpapier
- Kwastje om te bestrijken
Dit heerlijke hapje maak je in een handomdraai met maar twee ingrediënten: bladerdeeg en mini knakworst. Ik bak ze in de oven, maar in de airfryer kan ook. Een feestelijke snack waar iedereen dol op is. Lekker om te serveren met een dip van ketchup of mosterd.
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 09:25
In de airfryer mag ik daar ook bakpapier indien?
om 18:43
Ziet er heerlijk uit, bedankt! Ik ga het binnenkort bij de borrel maken