Ingrediënten
- 6 plakjes bladerdeeg
- 1 ui, gepeld en fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 1 tl sambal manis
- 1/2 tl gemberpoeder
- 70 g wortel, geraspt
- 70 g spitskool, fijngesneden
- 70 g ham (vleeswaren), in blokjes gesneden
- 2 eieren
- Zonnebloemolie + sesamolie (optioneel)
- 2 el sesamzaadjes
Nodig
- Bakblik bekleed met bakpapier
- Koekenpan
om 16:59
Ik ga er nu aan beginnen 😉
om 19:17
Lekker hoor, maar 2 per persoon is voor ons al teveel en zeker met een salade ernaast.
om 09:57
Leuk om te horen dat het heeft gesmaakt Mirte. 🙂 De loempia’s die je overhoudt kun je ook invriezen. Lekker voor een andere keer.
om 12:16
Dat kan zeker! Maar de volgende dag opgewarmd in de oven op 180 graden vonden we ze nog lekkerder. 🙂 Daarnaast aten we je soto ajam dus weer een heerlijke maaltijd!
om 10:12
Fijn om te horen Mirte. Dat klinkt idd als een heerlijk maaltje!