Ingrediënten
- 6 plakjes diepvries (roomboter)bladerdeeg
- 125 crème fraiche
- 150 g geraspte kaas (jong belegen, of belegen)
- 1/2 ui, fijngesnipperd
- 1/2 tl cayennepeper (geeft pit)
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 ei, losgeklopt
Nodig
- Bakblik met bakpapier
Ik ben dol op hapjes met bladerdeeg en heb om die reden altijd een pakje (roomboter)bladerdeeg in de vriezer liggen. Dit bladerdeegbroodje met romige kaas-ui vulling is makkelijk om te maken en heerlijk. Lauwwarm zijn ze het allerlekkerst, maar ook koud zijn ze lekker. Heb je wat over, dan kun je ze de volgende dag afgedekt met alufolie opwarmen in de oven. Lekker als snack of lunch, of serveer als avondeten met een kommetje soep erbij.
Meer lekkere bladerdeeghapjes vind je hier.
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie