Bladerdeegbroodje kaas ui

Ik ben dol op hapjes met bladerdeeg en heb om die reden altijd een pakje (roomboter)bladerdeeg in de vriezer liggen. Dit bladerdeegbroodje met romige kaas-ui vulling is makkelijk om te maken en heerlijk. Lauwwarm zijn ze het allerlekkerst, maar ook koud zijn ze lekker. Heb je wat over, dan kun je ze de volgende dag afgedekt met alufolie opwarmen in de oven. Lekker als snack of lunch, of serveer als avondeten met een kommetje soep erbij.

Meer lekkere bladerdeeghapjes vind je hier.

Menu, Lunchrecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(60 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde