Ingrediënten
- 8 plakjes diepvriesbladerdeeg
- 450 g spinazie à la crème (diepvries)
- 150 g feta (of witte kaas)
- 1 ei, losgeklopt
Nodig
- Bakblik met bakpapier
Een warm bladerdeegbroodje met spinazie en feta. Lekker als hartig hapje, of serveer als bijgerecht met een kom soep. Ik gebruik in dit recept kant-en-klare spinazie à la crème omdat dat makkelijk is en omdat ik het lekker vind. Wil je liever verse spinazie gebruiken? Zie onderstaande tip!
Bladerdeegbroodjes die over zijn kun je invriezen. Je kunt ze dan bevroren (eventueel afdekken met aluminiumfolie als de bovenkant te donker wordt) weer opwarmen in de oven.
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Tip! Wil je liever verse spinazie gebruiken? Vervang de diepvriesspinazie dan door 300 g verse spinazie. Hak die grof en voeg toe aan een 1/2 gefruite ui en 1 uitgeperst knoflookteentje. Bak tot de spinazie geslonken is en het vocht is verdampt, of druk het vocht eruit in een zeef.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie