Ingrediënten
- 4 plakjes diepvriesbladerdeeg
- 250 g spinazie à la créme
- 4 verse geitenkaas plakken
- 4 halve walnoten
- Honing
- 1 ei, losgeklopt
Met wat bladerdeeg uit de diepvries maak je in een handomdraai een lekker hapje. Dit bladerdeeghapje met spinazie en geitenkaas is verrukkelijk. Knapperig bladerdeeg met romige spinazie en zachte geitenkaas is een match made in heaven.
Serveer lauwwarm als borrelhapje, of serveer met een kommetje soep erbij als lunch of avondeten. Zie ook onderstaande variatietip.
Op Keukenliefde vind je nog veel meer lekkere bladerdeeghapjes. Deze zijn populair op Keukenliefde:
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Tip! Geen liefhebber van geitenkaas? Je kunt hem vervangen door zachte blauwaderkaas (bijv. gorgonzola), brie of camembert.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 11:42
Kan het ook met hartige taart deeg?
om 13:03
Dat kan zeker!