Ingrediënten
- 2 rollen koelvers bladerdeeg
- 50 g ongezouten roomboter
- 4 el donkerbruine basterdsuiker
- 2 tl kaneel
- 1 ei, losgeklopt
Glazuur
- Poedersuiker
Een heerlijk, zoete versnapering voor kerst. Deze bladerdeegkerstboom met kaneelsuiker ziet er fantastisch uit en is leuk om te maken. Serveer hem met kerst als zoet hapje bij het ontbijt of lunch, of als zoete versnapering tussendoor.
Glazuur
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 22:57
Hoe lang tevoren kan je dit maken en is het nog lekker. Ik vraag dit omdat mn dochter graag wil dat ik t maak voor kerstdiner school
om 15:58
je kan natuurlijk ook 1 rol nemen en de grote driehoeken die je wegsnijdt als bovenkant gebruiken
om 10:19
Dat kan idd ook Frans!