Bladerdeegtaartje met aardappel, spekjes en camembert

Een hartig bladerdeegtaartje met aardappel, spekjes en camembert. Leuk om te serveren als voorgerecht op een bedje van veldsla, maar ze smaken ook lekker als lunch of snack.

Voorbereiden

Als je dit bladerdeegtaartje als voorgerecht wilt serveren is het handig om hem voor te bereiden. Bak hem dan iets korter in de oven zoals hieronder staat aangegeven, tot het bladerdeeg licht goudbruin is. Laat afkoelen en bewaar afgedekt in de koelkast. Voor serveren bak je hem kort af in de oven tot hij goudbruin is.

Meer lekkere hapjes/voorgerechten met bladerdeeg:

Bladerdeegtaartje met aardappel, spekjes en camembert

Paasrecepten, Lunchrecepten, Voorgerechten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(4 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde