Bladerdeegtaartje met sjalot en kruidenroomkaas

Deze bladerdeeg uientaartjes met kruidenroomkaas zijn leuk en makkelijk om te maken. Met een eenvoudige salade erbij (zie hieronder) is het een heerlijk hapje om te serveren als lunch, of voorgerecht.

Eenvoudige salade

Serveer de bladerdeeg uientaartjes met een eenvoudige salade van rucola en veldsla omgehusseld met een drupje olie en azijn en bestrooi met parmezaan en geroosterde pijnboompitjes.

Bladerdeegtaartje met sjalot en kruidenroomkaas

Kerstrecepten, Lunchrecepten, Voorgerechten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close