Ingrediënten
- 1 blikje knakworsten
- 4 zachte, witte puntbroodjes
- Ketchup
Durf jij je tanden hierin te zetten? Speciaal voor deze spooky Halloween-dag maakte ik broodje hotdog met afgehakte vingers! Niet echt natuurlijk. Ha, stel je voor! Het bewerken van de worstjes is even een werkje, maar dan heb je ook wat. Zeg nou zelf, ze lijken toch net echt! Heerlijk met een kommetje pompoensoep erbij.
Themarecepten, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Halloweenrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten, Vleesrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Snijd met een scherp mesje de nagel en rimpels uit de knakworstjes. Verwarm de knakworsten volgens de omschrijving op het blik.
Snijd de puntbroodjes open. Beleg elk broodje met twee knakworsten en knijp er wat ketchup overheen.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie