Ingrediënten
- 700 g vastkokende aardappels, geschild en in plakjes gesneden
- 1 bloemkool, in roosjes gesneden
- 30 g ongezouten roomboter + extra om in te vetten
- 30 g bloem
- 1 groentebouillontablet, verkruimeld
- 100 ml room
- 1 eidooier
- 1 tl kerriepoeder
- 400 g visfilet naar keuze (bijv. witvis of zalm)
- 3 lente-uitjes, in ringen gesneden
Nodig
- Ovenschotel
- Kookpannen
om 18:43
Hallo Annemiek, Vanavond deze visschotel weer gemaakt met kabeljauw. We vonden de saus te dun. Vorige keer ook, we dachten iets fout te doen. Maar nu weer dunne saus.
Kun je ons een tip geven. Meer bloem en Boter? Minder water/kookvocht?
om 11:55
Hoi Riny, je zou wat minder vocht (kookvocht en room) kunnen toevoegen zodat de saus dikker wordt. Ook is het belangrijk om de bloemkool goed uit te laten lekken, anders komt daar ook nog veel vocht van vrij in de ovenschaal.