Bereiding
Bak de wraps één voor één aan beide kanten in een droge koekenpan, tot ze licht beginnen te kleuren. Leg ze op een bord en dek af met folie.
Bak het spek of de bacon knapperig uit in een koekenpan met weinig olie. Laat uitlekken op een stukje keukenpapier. Bak in het bakvet van het spek (voeg indien nodig wat extra bakboter of olie toe) de kipschnitzels aan beide kanten goudbruin. Leg op elke kipschnitzel een plakje smeltcheddar en laat smelten. Snijd de kipschnitzels in smalle plakken.
Roer in een kommetje de mayonaise, mosterd, honing en dille door elkaar. Besmeer de wraps met een flinke lepel van de honing-mosterdsaus. Beleg met sla, tomaat, krokante kip en spek. Rol de wrap zo strak mogelijk op en serveer.
om 18:24
Superlekker! Nog beter dan de McDonalds mama! Deze gaat hier zeker vaker op tafel komen!
Enne, bij de rating ging per ongeluk iets mis! Zijn uiteraard 5 sterren en niet eentje….
om 10:00
Haha, superleuk om te horen dat het zo goed in de smaak valt Sophia! 🙂
om 18:50
Net gemaakt en iedereen heeft zo ontzettend lekker gegeten! Wauw, deze houden we erin… en het was ook zo klaar ?
om 15:05
Leuk om te horen Dyaan! 🙂
om 17:30
Ik hou niet van honing-mosterdsaus?, is er een alternatief?
om 17:43
Hoi Kim, heb je weleens zelfgemaakte honing-mosterdsaus geproefd of spreek je uit ervaring met een kant-en-klare variant? Dat zijn appels en peren vergelijken namelijk. Je kunt ook alleen mayonaise gebruiken, maar als ik je 1 tip mag geven… Doe eens gek en probeer dit sausje. De combinatie met de kip, sla, bacon en tomaat is simpelweg verrukkelijk! ….Zelfs als je niet van honing of mosterd houdt. 🙂
om 18:08
Dan gaan we eens gek doen ?. Hij staat voor komend weekend op het menu. Ben benieuwd! ?
om 08:42
Jihoee! Daar houd ik van! 🙂 Ben ook heel benieuwd wat je ervan vond… 🙂
om 08:55
Het was heeeerlijk!
om 18:07
De kippenshnitsel ligt in de pan. Een klein probleempje. De mosterd/dillesaus is zo lekkerder die al bijna opgedipt is met broodstokjes. 🙂
om 08:00
Haha, gelukkig heb je zo weer een beetje saus bijgemaakt! 😉
om 18:07
Ow heerlijk! Ik ga het morgen maken als mijn ouders komen eten.
Door welk kruid kan ik de dille vervangen? Lust een hoop maar dat echt niet haha
om 09:02
Je kunt ook peterselie of bieslook gebruiken.