Ingrediënten
- 2 eieren
- Klein scheutje room of melk
- 2 el hamblokjes
- 2 el rode paprika, in blokjes
- 2 el prei, alleen het witte gedeelte, in ringen gesneden
- 2 el doperwtjes (bevroren of vers kan allebei)
- 1 el platte peterselie*, fijngehakt
- 2 el jong belegen kaas, geraspt
- Olijfolie om in te bakken
- Optioneel rucola om erbij te serveren
*Ik heb altijd een doosje vers gehakte peterselie uit de supermarkt in de diepvries liggen. Deze zijn los ingevroren en kun je zo uit de diepvries over je gerecht strooien.
Verder nodig
- Koekenpan ø 25 cm. met deksel
om 11:55
Hoi Annemiek,
Lijkt me een heerlijk gerecht.
Is het mogelijk om iets anders dan room of melk te gebruiken?
Alvast hartelijk dank voor jouw antwoord.
Groetjes,
Manolito
om 18:09
Je kunt ze achterwege laten en eventueel een klontje roomboter toevoegen voor de romigheid.
om 15:56
Ik koop altijd bij de boerderijwinkel een grote bos peterselie en selderij en die hak ik fijn in mijn hakmolentje en vries het daarna in. Veel voordeliger. Bieslook vries ik ook in alleen snijd ik die met het mes.