Wie is er niet dol op bonne femme! Deze bonne femme schotel is goedgevuld met krieltjes, spekjes, ui, sperziebonen, champignons, wortel en doperwten en is eigenlijk al een maaltijd op zich. Maar je kunt er ook een gebraden kippetje of gebakken vis bij serveren.
Verse groente
Het lekkerste is om de bonne femme schotel met verse groente te maken. Dat kunnen ook diepvriesgroenten zijn. Eventueel kun je ook groenten uit een pot of blik gebruiken. Die hoef je uiteraard niet meer voor te koken maar voeg de laatste minuten van de bereidingstijd toe (eerst laten uitlekken) en warm je even mee.

Aardappel recepten, Makkelijke recepten, Wereldgerechten, Franse recepten, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Bijgerechten, Groente recepten
om 21:53
Zonet dit gegeten. Was lekker!
om 13:03
Leuk om te horen! 🙂
om 10:27
Aangepast en verbeterd recept! 😋
om 15:49
hoi annemiek dit is een lekker recept maar ik heb het een keer gegeten met toevoeging van zilveruitej en amserdamse uitjes dat is ook erg lekker
om 19:55
Annemiek, alle recepten die ik van jou maak zijn heerlijk en lukken altjjd. Ook de bonne femme was weer heerlijk en komt op de favorietenlijst ?
om 11:11
O wat een mooi compliment Kitty. Leuk om te horen! 🙂
om 19:19
Ik heb het net gemaakt en het heeft gesmaakt, erg lekker! Staat nu in mijn mapje “lekker eten! ”
😀 😀
om 16:09
Superleuk om te horen Marlies! 🙂
om 18:51
Dat was lekker zeg. Dank voor dit recept. Ik kook regelmatig voor een groepje demente ouderen. Eerstvolgende keer ga ik dit voor ze maken denk ik. Ze zijn trouwens ook dol op de pasta met creme fraiche, pesto, zalm en tomaatjes. Alle borden gaan leeg, iedere keer weer een feestje.
Groetje van Els
om 08:11
Hoi Els, wat leuk om te horen, altijd een goed teken als de borden leeg gaan! 🙂