Brioche wentelteef churros met frambozensaus

Het zoete, rijke brioche brood is natuurlijk al heerlijk om zo te eten, maar als je er wentelteefjes van bakt wordt het spontaan feest! Deze brioche wentelteef churros met frambozensaus zijn favoriet bij dochterlief.

In plaats van de plakken brioche in zijn geheel te bakken, snijd ik ze in lange repen die ik na het bakken door kaneelsuiker rol (churros). Dat ziet er leuk uit en je kunt ze zonder bestek serveren. Scheelt weer afwas. 😉 Deze wentelteefjes smaken heerlijk als ontbijt of lunch, maar ook als dessert met een bolletje ijs erbij. De zelfgemaakte frambozensaus maakt het VerrukGeluk helemaal af! 

Themarecepten, Moederdag recepten, Paasrecepten, Zoete recepten, Dessert

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde