Bereiding
Snijd de hamburgerbroodjes open en leg ze op de opengesneden kant in een hete koekenpan of barbecue om wat kleur te geven. Verdeel de broodjes over vier borden. Besmeer de onder- en bovenkant van de broodjes met mayonaise, mosterd en ketchup. Beleg de onderkant met wat ijsbergsla en een plak tomaat.
Verhit een koekenpan met een klein beetje bakboter en bak de bacon goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Bak ik het bakvet van de bacon de uien, tot ze zacht en goudbruin zijn.
Bak de hamburgers op de barbecue, in een grillpan of in de koekenpan tot ze goudbruin en gaar zijn. Leg als de hamburgers bijna gaar zijn de kaas erop zodat deze iets kan smelten.
Leg de hamburgers op de onderkant van de broodjes en beleg met de bacon en uien. Bedek met de bovenkant van het broodje.
om 19:57
Goede dag Annemiek
Ik heb een vraag mijn man en ik moeten op ons eten letten ,mijn man op zout en vet en ik op vet heb je daar geen lekkere recepten voor kun je ook kruiden kopen met minder zout ?
Vr gr helene
om 09:16
Hoi Helene, je kunt zeker kruiden kopen met minder zout of zelf je eigen specerijenmengsels maken zonder zout. Hier vind je een heleboel lekkere en slanke recepten bij elkaar: https://www.keukenliefde.nl/category/menu/hoofdgerecht/slanke-recepten/