Ingrediënten
- 4 grote, of 6 kleine afbak-schnittbroodjes
- 2 kipfilets, in blokjes gesneden
- 270 g satésaus, gekocht of zelfgemaakt
- 100 g ijsbergsla, fijngesneden
- 1/2 komkommer, in plakjes
- 1/2 rode ui, fijngesnipperd
- Gefrituurde uitjes
- Sambal manis
Dit broodje kipsaté is belegd met malse stukjes kip in satésaus, frisse komkommer en ijsbergsla. Lekker als lunch, of serveer als lichte avondmaaltijd. Serveer in dat geval twee broodjes per persoon, eventueel met een kommetje kippensoep erbij.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie