Ingrediënten
- 2 sneetjes brood
- 1 blikje tonijn op olijfolie
- 2 el zwarte olijven zonder pit, in plakjes
- 6 cherrytomaten, gehalveerd
- 1 sjalotje (of kleine ui), gepeld en in smalle ringen
- 4 el belegen kaas, geraspt
Verder nodig
- Vel bakpapier
Brood + tonijn uit blik + kaas = de Tuna Melt! In menig restaurant mag de Tuna Melt als lunchgerecht niet ontbreken op de menukaart. Ik ben er ook dol op maar dit keer maak ik een open variant van de bekende tosti. Wel zo leuk en gezellig als je de ingrediënten ook nog kunt zien. 🙂
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed een bakblik met bakpapier en leg het brood erop. Verdeel de tonijn uit het blikje over de twee sneetjes brood en beleg verder de overige ingrediënten. Strooi de kaas als laatste over de broodjes.
Bak de broodjes circa 10 tot 15 minuten in het midden van de oven, of tot ze goudbruin zijn.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie